Privacyverklaring

Knowvision respecteert de privacy van de bezoekers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie met onze klanten hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.
Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Met het voortzetten van het bezoek van deze website accepteert u de volgende gebruikersvoorwaarden. U accepteert het gebruik van cookies en andere tracking systems. Indien u dit gebruik wenst te weigeren dient u op de volgende link te klikken https://Knowvision.nl/cookies/.

De huidige op de website beschikbare versie van de privacyverklaring is de enige versie die van toepassing is zolang u de website bezoekt, totdat een nieuwe versie de huidige versie vervangt.

ARTIKEL 1 – WETTELIJKE BEPALINGEN

  1. Website (hierna ook “De website”):
    webshop.knowvision.nl
    2. Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (Hierna ook: “De beheerder”):
    Knowvision,
    gevestigd te Johannes van Vlotenlaan 40,
    7412 SL Deventer – The Netherlands
    kvk-nummer: 38022388.

ARTIKEL 2 – TOEGANG TOT DE WEBSITE

  • De toegang tot de website en het gebruik is strikt persoonlijk. U zult deze website alsook de gegevens en informatie die daarop verstrekt worden niet gebruiken voor commerciële-, politieke- of publicitaire doeleinden, danwel voor enige commerciële aanbiedingen en in het bijzonder niet gebruiken voor ongevraagde elektronische aanbiedingen.

ARTIKEL 3 – DE CONTENT VAN DE WEBSITE

  • Alle merken, afbeeldingen, teksten, commentaren, illustraties, (animatie)plaatjes, videobeelden, geluiden, alsook alle technische applicaties die gebruikt kunnen worden om de website te laten functioneren en meer in het algemeen alle onderdelen die op deze site zijn gebruikt, zijn beschermd bij wet door intellectuele eigendomsrechten. Iedere reproductie, herhaling, gebruik of aanpassing, op welke wijze dan ook, van het geheel of slechts een onderdeel ervan, met inbegrip van de technische applicaties, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke, is ten strengste verboden. Indien de beheerder niet meteen actie onderneemt tegen enig inbreuk, kan dat niet worden opgevat als stilzwijgende toestemming danwel het afzien van rechtsvervolging.

ARTIKEL 4 – HET BEHEER VAN DE WEBSITE

Voor het goede beheer van de website kan de beheerder op ieder moment:

  • de toegang aan een bepaalde categorie bezoekers schorsen, onderbreken of beperken tot de gehele of een gedeelte van de website
  • alle informatie verwijderen die het functioneren van de website kan verstoren of in strijd is met nationale of internationale wetgeving of in strijd is met internet-etiquette
  • de website tijdelijk niet beschikbaar hebben teneinde updates uit te kunnen voeren

ARTIKEL 5 – VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • De beheerder is in geen geval verantwoordelijk voor falen, storingen, moeilijkheden of onderbrekingen van het functioneren van de website, waardoor de website of een van zijn functionaliteiten niet toegankelijk is. De wijze waarop u verbinding zoekt met de website is uw eigen verantwoordelijkheid. U dient zelf alle geschikte maatregelen te treffen om uw apparatuur en uw gegevens te beschermen tegen onder andere virusaanvallen op het internet. U bent bovendien zelf verantwoordelijk voor de websites en de gegevens die u op internet raadpleegt.
  • De beheerder is niet aansprakelijk voor juridische procedures die tegen u worden gevoerd:
    • vanwege het gebruik van de website of diensten toegankelijk via internet
    • vanwege het schenden van de voorwaarden van deze privacy policy
  • De beheerder is niet verantwoordelijk voor enige schade die u zelf oploopt, dan wel derden of uw apparatuur oplopen als gevolg van uw verbinding met of het gebruik van de website. U zult zich onthouden van iedere actie tegen de beheerder als gevolg hiervan.
    • Indien de beheerder betrokken raakt bij een geschil als gevolg van uw gebruik van deze website, is hij gerechtigd alle schade die hij dientengevolge lijdt en nog zal lijden op u te verhalen.

ARTIKEL 6 – HET VERZAMELEN VAN GEGEVENS

Knowvision verzamelt gegevens voor de uitvoering van haar diensten.

Persoonsgegevens worden verzameld wanneer:

  • u een offerte aanvraag plaatst op de Website of via een ander medium
  • u navigeert op de Website of producten raadpleegt
  • u contact opneemt met de klantenservice van Knowvision
  • u reageert op de website

Onderstaande persoonsgegevens worden door Knowvision verwerkt:

 

DOELAard van de gegevens
Bestellingen op onze shopVoor- en achternaam

Bedrijfsnaam

Land

Straatnaam en huisnummer

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

IP-adres

Gegevens met betrekking tot offerte aanvraag: transactienummer, omschrijving, de aangevraagde goederen of diensten

Extra opmerkingen

Betaal gegevens

Beheer van contactformulieren:Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerkingen

Nieuwsbrief inschrijving:Voor- en achternaam, E-mailadres

 

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien u dit gebruikt. De privacybeleidspagina kunt u hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat uw reactie is goedgekeurd, is uw profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van uw reactie.

Shop

Als u onze online shop bezoekt slaan wij op:

  • Producten die u bekeken heeft: deze gebruiken wij bijvoorbeeld om u de meest recent bekeken producten te laten zien.
  • Locatie, IP adres en browser type: Dit gebruiken wij bijvoorbeeld om te kijken welke belasting er van toepassing is op het product of wat de verzendkosten zijn.

We gebruiken ook cookies om de content van uw winkelmand te bewaren als u door onze site surft.

Wanneer u een aankoop bij ons doet vragen wij u om de volgende informatie:

Voor- en achternaam, bedrijfsnaam, land, straatnaam, huisnummer, postcode, plaats, telefoonnummer, e-mailadres en opmerking, betaalgegevens. Wij gebruiken dit om:

  • u informatie te sturen over uw bestelling
  • te reageren op uw vraag, inclusief refunds en klachten
  • betalingen te verwerken en het voorkomen van fraude
  • te voldoen aan alle wettelijke eisen zoals belasting
  • het verbeteren van onze aanbiedingen

We slaan informatie over u op voor zolang nodig voor de doelstelling van de verzameling en zolang wettelijk verplicht is.

We slaan ook reacties en reviews of als u kiest om deze achter te laten.

Wie heeft er toegang

De leden van ons team hebben toegang tot de informatie die u ons geeft.

Onze teamleden hebben toegang tot deze informatie om uw bestelling te verwerken, refunds te beheren en u te ondersteunen.

Wat we delen met anderen

We delen informatie met:

  • mailchimp voor het beheren van uw nieuwsbrief inschrijving.
  • google analytics en facebook voor het sturen van gerichte advertenties.

Betalingen

Onze betalingen worden verwerkt door Mollie. Sommige van uw data zal worden verstuurd naar deze provider. Dit is inclusief data die nodig is om uw betaling te verwerken zoals totale kosten. U kunt hier de privacy details van Mollie vinden: https://www.mollie.com/en/privacy

Hosting gegevens

Alle verzamelde en verwerkte data wordt door ons gehost in de Europese Unie.

Als u de bestemming van uw gegevens wilt achterhalen, neem dan contact met ons op via e-mail: mail@knowvision.nl.

ARTIKEL 7 – UW RECHTEN MET BETREKKING TOT UW GEGEVENS

  • Op grond van artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft eenieder recht op inzage van en rectificatie of wissing van zijn persoonsgegevens of beperking van de hem betreffende verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via mail@knowvision.nl.
  • Ieder verzoek daartoe dient te worden vergezeld van een kopie van een geldig identiteitsbewijs, waarop u uw handtekening heeft gezet en onder vermelding van het adres waarop er met u contact kan worden opgenomen. Binnen 1 maand na het ingediende verzoek, krijgt u antwoord op uw verzoek. Afhankelijk van de complexiteit van de verzoeken en het aantal van de verzoeken kan deze termijn indien nodig met 2 maanden worden verlengd.

ARTIKEL 8 – VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS

  • In geval van schending van enige wet- of regelgeving, waarvan de bezoeker wordt verdacht en waarvoor de autoriteiten persoonsgegevens nodig hebben die de beheerder heeft verzameld, worden deze aan hen verstrekt na een uitdrukkelijk en gemotiveerd verzoek van die autoriteiten, waarna deze persoonsgegevens mitsdien niet meer onder de bescherming van de bepalingen van deze privacyverklaring vallen.
  • Indien bepaalde informatie noodzakelijk is om toegang te krijgen tot bepaalde functionaliteiten van de website, zal de verantwoordelijke het verplichte karakter van deze informatie aangeven op het moment van het vragen van de gegevens.

ARTIKEL 9 – COMMERCIËLE AANBIEDINGEN

  • U kunt commerciële aanbiedingen krijgen van de beheerder. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen, stuurt u een mail naar het volgende adres: mail@knowvision.nl.
  • Indien u tijdens het bezoek van de website enige persoonsgegevens tegenkomt, dient u zich te onthouden van het verzamelen ervan of van enig ander ongeoorloofd gebruik alsook van iedere daad die een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van die perso(o)n(en) oplevert. De beheerder is in geen geval verantwoordelijk in bovengenoemde situaties.

ARTIKEL 10 – BEWAARTERMIJN GEGEVENS

  • De door de beheerder van website verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald.

ARTIKEL 11 – COOKIES

  • Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens zodat u bij elk bezoek aan onze website als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze website speciaal op u in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer u onze website bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we u informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze website accepteert u het gebruik van funtionele cookies. De banner voor acceptatie of weigering van cookies geldt voor alle cookies naast de functionele cookies. Uw toestemming is geldig voor een periode van 365 dagen.

Wij gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:

  • Google Analytics (analytische cookie) ​​​​​​
    • Analytische cookies: om inzage te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze website. We kunnen niet zien wie onze websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt.
  • Functionele cookies: zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.

Wanneer u onze website bezoekt kunnen cookies afkomstig van de verantwoordelijke en/of derden op uw apparatuur worden geïnstalleerd. Tijdens uw eerste bezoek aan de website, verschijnt er een banner waarmee we u informeren over het gebruik van cookies. Hier kunt analytische cookies accepteren of weigeren. Uw toestemming is geldig voor een periode van 365 dagen.
Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en het verwijderen van cookies voor elk besturingstype, nodigen wij u uit om de volgende link te raadplegen:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#faq

Wanneer u een reactie achterlaat op onze site, kunt u aangeven of we uw naam, uw e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor uw gemak zodat u deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien u een account hebt en u logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of uw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra u uw browser sluit.

Zodra u inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met uw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als u “Herinner mij” selecteert, wordt uw login 2 weken bewaart. Zodra u uitlogt van uw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer u een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door uw browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat u hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

ARTIKEL 12 – BEELDMATERIAAL EN AANGEBODEN PRODUCTEN

  • Aan het beeldmateriaal dat behoort bij de aangeboden producten op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

ARTIKEL 13 – TOEPASSELIJK RECHT

Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de woonplaats/vestigingsplaats van de beheerder is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.

ARTIKEL 14 – CONTACT

Voor vragen, productinformatie of informatie over de website zelf, kunt u zich richten tot: Knowvision, mail@knowvision.nl.